Acesti covrigei cu must sunt de post, dar sunt deliciosi. Dupa cateva minute dupa ce ii scoatem din cuptor, ii punem intr-o punga pentru a se mentine moi si pufosi. Toamna, eu pun cateva sticlute cu must la congelator, astfel cand am nevoie scot cate o sticluta si folosesc mustul.
Ingrediente:
1 pahar must
1 pahar zahar
1 pahar ulei
800-850 gr. faina
1 lingura miere
2 vanilii
1 lingurita bicarbonat
1 lingurita scortisoara
1 lingurita cuisoare
1 coaja de portocala rasa
Mod de preparare:
Amestecam toate ingredientele. Cand formam covrigeii trebuie sa avem la indemana o farfurioara cu putin ulei de masline pentru a ne unge mainile. Aluatul e moale si se lipeste, dar nu e nevoie de faina mai multa pentru ca se vor intari foarte tare la copt.
Coacem timp de 20 de minute, la cuptorul preincalzit, la 180 grade C.
Comentarii
Trimiteți un comentariu