Frigarui pentru copii (Paidika souvlakia - Παιδικά σουβλάκια)


Frigarui cu chiftelute si cartofi perfecte pentru o petrecere de copii. O idee inedita pe care copiii o vor adora. Este de preferat a se consuma calde pentru ca altfel isi pierd din gust. Puteti si sa le faceti dinainte si-apoi, la servire, doar le incaliziti.

Ingrediente:

1 kg. carne tocata
ingrediente pentru compozitia de chiftele
2 pachete cartofi congelati (rotunzi)
25 bete pentru frigarui
ulei pentru prajit
jumatate de varza invelita in folie de aluminiu

Mod de preparare:

Facem compozitia de chifletele cu ingredientele care ne plac si formam chiftelute rotunde mici.
In ulei din belsug prajim cartofii si apoi chiftelele.
Pe betele de frigarui punem intai un cartof, apoi o chiftea si apoi inca un rand de cartof si chiftea.
Apoi le infigem in jumatatea de varza invelita in folie de aluminiu si ... pofta buna! Sigur va placea tuturor copiilor si nu numai!

Comentarii