Un tortulet usor de preparat ,potrivit pentru zile de nastere dar si mese de sarbatoare, cu putina aroma de cafea pe care o ador! Puteti sa il faceti si cu biscuiti clasici petit-beurre in loc de fursecuri, dar trebuie sa reduceti cantitatea de zahar la jumatate pentru ca va iesi foarte dulce altfel.
Ingrediente:
600 gr. piscoturi Savoiardi
1 cutie crema vegetala
250 gr. margarina (sau unt)
350 gr. zahar pudra
3 galbenusuri de ou
3 vanilii
lapte
cacao (cate 3 linguri pentru fiecare crema)
2-3 linguri nescafe
Mod de preparare:
Umezim jumtate din piscoturi in lapte caldut si asezam un strat in forma.
Batem margarina (untul) cu 1 ceasca de zahar si adaugam galbenusurile, vaniliile si cacaua.
Punem crema deasupra piscoturilor si pregatim cafeaua (mai lunga, cu apa din belsug, nu f concentrata).
Umezim cealalta jumatate de piscoturi in cafea si punem deasupra cremei cu unt.
Batem crema vegetala cu 1 ceasca de zahar si putina cacao.
Punem deasupra piscoturilor si decoram cu fulgi de ciocolata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu